afgelopen zaterdagavond 30 december werd voor de 10e keer het SeViDoZa zaalvoetbaltoernooi gespeeld. Een jubileum editie dus. Een een speciale editie was het.

Het publiek: afgeladen vol was de tribune. De liefhebbers hadden hun weg weten te vinden naar sporthal de Hokhorst om hun favorieten aan te moedigen.

de wedstrijden: werden op het scherpst van de snede gespeeld. Niemand liet het maar zo lopen.

de finale: Scherpenzeel-Woudenberg was weer de finale. De wedstrijd golfde op en neer. Het was lang 1-1. De wedstrijd leek op strafschoppen uit te draaien. Helaas zorgde een ongelukkige struikelpartij ervoor dat een speler van Scherpenzeel met zijn hoofd tegen de muur viel met een bloedende hoofdwond als gevolg. Het wachten op medische hulp duurde lang en de teams kwamen onderling overeen niet verder te spelen. Daarop werd door de organisatie besloten beide teams tot winnaar van het 10e SeViDoZa zaalvoetbaltoernooi uit te roepen (met betreffende speler gaat het ondertussen goed).

de uitslagen: Renswoude-All Stars 1-0, Valleivogels-Advendo 1-1, All Stars-Scherpenzeel 1-4, Advendo-Woudenberg 2-4, Scherpenzeel-Renswoude 5-0, Woudenberg-Valleivogels 1-0, Renswoude-Advendo 1-1, Valleivogels-All Stars 8-2, Scherpenzeel-Valleivogels 2-1, Woudenberg-Renswoude 3-0, Scherpenzeel-Woudenberg 1-1.

de winnaars: Scherpenzeel en Woudenberg

de pubkwis: was een prooi voor vv Renswoude