Team Friends wint Super Cup

Het was zaterdagavond gezellig druk in de sporthal “De Hokhorst” waar de jaarlijkse Super Cup georganiseerd werd. Aan die wedstrijden, waarbij  uithoudingsvermogen, maar ook creativiteit en behendigheid en vaak ook snelheid bepalend zijn werd deelgenomen door een negental teams. De winnaar van vorig jaar, de Touwtrekvereniging Lagerweij moest verstek laten gaan i.v.m. de Europese kampioenschappen touwtrekken die volgende week gehouden worden.

Aan dit jaarlijks georganiseerd zeskampachtige toernooi kan ieder jaar worden deelgenomen door verenigingen, teams. straten, families, bedrijven etc.

Door de organisatie was weer een aantal hele leuke spellen bedacht waarbij o.a. de hindernisbaan, het alternatieve volleybalspel en balgooispel ook het nodige vergden van het uithoudingsvermogen, maar leuk was het zeker. De inzet van de deelnemende teams was groot en iedereen deed z’n uiterste best om maar een zo goed mogelijke score te realiseren. Naast de Super Cup was er ook nog een sportiviteitsprijs, vorig jaar gewonnen door Bouwbedrijf Renswoude. Tussen de bedrijven door was er natuurlijk tijd voor een korte pauze, het even op krachten komen of het weer op niveau brengen van het vochtgehalte.

De verschillende spellen namen steeds tien minuten in beslag.

Aan het eind van een sportief en geslaagd evenement was het tijd om de einduitslag en dus de winnaar bekend te maken.

Winnaar van de Super Cup 2024 werd het team Friends met 49 punten, 2e. Familie Uitgedeeld met 46 punten en 3e ChristenUnie met 42 punten. De sportiviteitsprijs ging naar het team van de ChristenUnie.

Het was, na de prijsuitreiking, nog een tijd gezellig druk in het sportcafé.